Jag heter Amanda och med mina tre hundar Chilli,Pumbaa och Kira hittar man mig utanför Hörby i Skåne. Jag är en 25 årig hund och ko-galen tjej med mycket energi. Jag driver en mjölkgård med 200 mjölkkor och 300 hektar mark tillsammans med mina föräldrar och lillebror.Jag har i många år tävlat framgångsrikt i Showmanship med mina kor. 2015 köpte jag min första hund, en dalmatinertik från kennel Mellanmöllan. Vi provade på lite olika aktiviteter och fastnade snabbt för vardagslydnad och utställning. Vintern 2018 utökades familjen med en fodertik från kennel Spotdogs. Jag är väldigt intresserad av avel och därav kom idén att bli uppfödare. Under våren 2018 har jag gått SKK:s uppfödarutbildning. Med stor hjälp av erfarna dalmatineruppfödare tog jag steget och födde upp min första kull! Härifrån har jag sparat Pumbaa .

2019 importerades Kira (Olrif Zone of Pure Love) tillsammans med Lena Erlandsson, Kennel Dalspot's.


Mitt avelsmål är tydligt: Jag strävar efter en rastypisk hund med god exteriör och sund mentatlitet som är positivt inställd till både andra hundar och människor. Jag följer de krav/rekomendationer som SDS och SKK har.


När valpen lämnar vid 8 veckor är den registrerad hos SKK, veterinärbesiktigad, chippad, avmaskad och doldafelförsäkrad samt väl socialicerad i ett familjehem!